KÜLFÖLD

„A vér elöntötte az arcát ” – 3 éves kisfiún gázolt át egy biciklis a játszótéren

A kisgyermeket kórházba kellett szállítani, olyan súlyosan megsérült.
  • Szerző: Ripost

Édesanyjával és nagymamájával ment le a zólyomi lakótelep egyik játszóterére a hároméves Marek. Amikor azonban éppen hazaindultak volna, akkor történt meg a szerencsétlenség.

A kicsi egy futóbiciklin haladt, amikor elindultak a játszótérről, majd egy pillanatra megállt, röviddel később viszont a mellette lévő dombról nekihajtott egy nagyobb biciklis fiú – írja a Paraméter.

Az édesanya szívszaggató vallomásában arról számolt be, hogy kisfia rongybábúként repült odébb, a feje pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a vér azonnal elöntötte az arcát. Továbbá megütötte a lábát olyannyira, hogy később már rá sem bírt állni.

A mentősök kórházba szállították a kisfiút, mert a fejsérülését össze kellett varrni.

A kisfiú édesanyja és édesapja feljelentést tettek az ügyben.

„Szeretném, ha a szülők felelnének a gyerekeikért. Sokan ugyanis csak elengedik őket otthonról anélkül, hogy törődnének vele, mit fognak csinálni ” – nyilatkozta a portálnak az apuka.

Mária Faltániová besztercebányai kerületi rendőrszóvivő közölte, a polgári együttélés szabályai ellen elkövetett vétségként kezelik az ügyet. Időközben a szülők már beszéltek a vétkes fiú szüleivel, akik bocsánatot kértek a cselekményért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?