KÜLFÖLD

Az ágyhoz kötözve, fogak nélkül ébredt fel a kórházban a családanya

Annyira emlékszik, hogy ült a váróteremben a vizsgálatot várva. Majd egy ágyhoz kötve ébredt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rosszul lett jekatyerinburgi otthonában egy Anasztaszia nevű orosz nő: rángógörcse volt, mintha epilepsziás rohama lenne. Mivel korábban nem történt hasonló, a férje, Viktor azonnal hívta a mentőket, és közben arra ügyelt, hogy felesége meg ne üsse magát.

Fotó: Pixabay

A mentők megállapították, hogy Anasztasziának nincs komoly baja, majd közölték a párral: nyugodjanak meg, nem fog megismétlődni a roham. Nem így történt: néhány óra múlva ismét jöttek az eszméletvesztéssel járó görcsök.

A 32 éves nőt ekkor már bevitték a kórházba. A férj egy jekatyerinburgi lapnak elmondta, hogy csak a liftig kísérte ki párját, mivel otthon kellett maradnia kisgyerekükkel. Másnap reggel a feleség nem vette fel a telefonját, Viktornak annyit sikerült kiderítenie, hogy a nőt a 20-as számú kórházba vitték. Amikor végre elérték egymást telefonon, Anasztaszia elmesélte: arra emlékszik, hogy este a 20-as számú kórház sürgősségi osztályának várójában ült, várva, hogy megvizsgálják, a következő emléke, hogy egy kórteremben ébredt az ágyhoz kötözve. Arcát ekkor kék-zöld foltok borították, mindkét szemfoga hiányzott.

A férjnek azt mondták a kórházban, hogy feleségét már ilyen állapotban hozták át a 36-os számú kórházból, ám később kiderült, hogy az említett egészségügyi intézményben a nő neve nem is szerepel az előző este regisztrált betegek között.

Viktor a rendőrséghez fordult, ahol egy újabb verziót adtak elő neki, amely szerint a feleségét a 24-es számú kórházból hozták át – az említett sérülésekkel – a 20-asba. Ez a verzió pedig azért sántít, mert a 24-es számú kórház hónapok óta nem fogad betegeket a karantén miatt.

A férj azért is értetlenül áll a történtek előtt, mert idáig senki sem tudott semmit mondani arról, hogy felesége milyen körülmények között sérült meg. Elesett? Összeverték? Esetleg balesetezett az őt szállító mentő?

Ami biztos, legalábbis Viktor szerint, hogy a nő nem viselkedhetett agresszíven, hiszen maga is egy rendvédelmi szerv dolgozója. A férfinak azt ígérték a 20-as kórház illetékesei, hogy hamarosan tájékoztatják a történtekről. Az ügyben a rendőrség is nyomozást indított.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?