KÜLFÖLD

Az erdőben találták holtan az angyalarcú 11 hónapos kislányt

Tragikus körülmények között vesztette életét egy ártatlan csecsemő. Nagymamája hiába küzdött, hogy megszerezze a felügyeleti jogát.
  • Szerző: Ripost

Aggódva kért segítséget a rendőrségtől egy család, miután eltűnt a 11 hónapos Mercedes Lain. A hét elején azonban sokkoló hírt közöltek a kislány családjával az indianai rendőrök.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kétszer is bejelentették az eltűnését; először csütörtökön egy ismeretlen személy, majd vasárnap az édesapja. Legutoljára Plymouthben látták élve, még az első bejelentés előtt. A hét elején azonban a kisgyermeket egy távoli erdős területen találták meg holtan.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nyomozás adatai szerint utoljára a család egyik rokonával volt a kis Mercedes, a 37 éves Justin Lee Millerrel. A Crime Online beszámolója szerint a férfi azért vigyázott a kislányra, hogy a szülei pihenhessenek. Miller és Mercedes pontos kapcsolata egyelőre ismeretlen.

Elsőként egyébként a férfit és a kocsiját találták meg, és csak aztán akadtak az elhunyt kislány nyomára. A rendőrség értesülései szerint kábítószer is közrejátszhatott a gyilkosságban. Mercedes halálának okát és módját még nem állapították meg, a boncolás befejezéséig.

Mercedes nagymamája a portálnak elárulta, hogy már korábban tett lépéseket azért, hogy elvegyék a gyermek felügyeleti jogát a szüleitől.

„Minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk, hogy elvegyük tőlük a babát. Sokszor hívtuk a gyermekvédelmi szolgálatot. Semmi mást nem tehettünk. Túlléptük a határainkat, hogy segítsünk ezen a babán. Egyértelműen nem szülőknek valóak. Nem kellett volna nekik gyereket szülniük” – mondta könnyeivel küzdve a gyászoló nagyszülő.

Mercedes eltűnésének körülményei továbbra is tisztázatlanok; úgy tűnik, hogy a szülei és Miller egymásnak ellentmondó és szövevényes történeteket adtak elő a nyomozóknak.

Miller és Mercedes mindkét szülője, Kenneth Lain és Tiffany Coburn ellen vádat emeltek az ártatlan kisded elhanyagolása miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?