KÜLFÖLD

Csodás hőstettet hajtott végre három srác egy nő lerobbant kocsijával

Három tizenéves srác csak fánkozni akart menni, de induláskor még nem tudták, hogy igazán izzasztó estéjük lesz. Séta közben egy lerobbant autót vettek észre, amit utána nem mertek beindítani. De a sofőrnek haza kellett jutnia, a srácok pedig segítettek.
  • Szerző: zs

Elképesztő bejegyzést osztott meg egy amerikai férfi a legnagyobb közösségi oldalon. A történet szerint három tizenéves srác nyaralni ment a családjukkal a kanadai-amerikai határnál lévő Niagara-vízeséshez. A srácok egyik este el akartak menni fánkozni, ám az út szélén észrevettek egy lerobbant kocsit. Odamentek az autót vezető nőhöz, hogy megnézzék, mi lehet a probléma, mert füst szállt fel a motorháztető alól.

A fiúk hamar rájöttek, mi lehet a gond és úgy gondolták, hogy nem szabad beindítani az autót, nehogy nagyobb baj legyen. Viszont a sofőr mintegy 9 kilométerre lakott attól a helytől, ahol lerobbant, ám trélert hívni nem volt pénze. A srácok végül úgy döntöttek, hogy segítenek, és tolni kezdték az autót. 

Nem sokkal később állt meg mellettük a bejegyzést író Dan Morrison, aki végül úgy segített, hogy világította az utat és a hátulról érkezőknek jelezte elakadásjelzővel, hogy lassítsanak. A srácok végül több mint két óra alatt tolták haza a kocsit. Később kiderült, hogy azért döntöttek amellett, hogy segítenek, mert nem volt szívük az út szélén hagyni késő este az autót vezető nőt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?