KÜLFÖLD

Dráma: kizuhant az ablakon egy kétéves kislány, két tizenéves gyerek mellé esett

Az életéért küzd a kétéves kislány, aki 12 méter magasból zuhant ki.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A hálószoba ablakán esett ki egy kétéves csecsemő Portsmouthban. Szülei csupán egy hatalmas puffanást hallottak csütörtök este hat óra körül, majd a kislányhoz siettek, akit azonnal kórházba szállítottak a mentők életveszélyes sérülésekkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

A szomszédok is hallották az ijesztő hangot: Emma Reilly szerint a kislány esését megfogta az utcán lévő, ablak alatti fémdoboz, így nem egyenesen a betonra esett, hanem előbb a dobozra. Emma szerint, ha ez nincs így, egyenesen a halálba zuhant volna a kislány.

„Először azt hittem a csattanást hallva, hogy valakit elgázoltak” – kezdte a The Sun-nak Emma. „Amikor az ablakon kinéztem, akkor láttam csak, hogy a kisbaba fekszik a földön. Rémülten kiabáltam az anyukának, aki valószínűleg pont a fürdőszobában volt, mert törölközővel a fején nézett ki az ablakon, hogy mi a baj. Üvöltöttem, hogy „az a te babád, az a te babád!„. Szörnyű volt látni mindezt” – idézte fel a szomszéd, aki szerint két tizenéves gyerek mellé esett le a kislány.

„Az arca hatalmasra duzzadt, és a helyszínre érve azt mondták, eltörött az állkapcsa. A nyolcéves testvérét behívtuk a házunkba, hogy ne kelljen végignéznie, ahogy elviszik a mentők az eszméletlen húgát. Nem értette szegény, mi történik, azt kérdezgette, miért sír az anyukája„ - tette hozzá Emma, aki úgy tudja, a kislány jelenleg is az életéért küzd a kórházban.

címkék:
És ezeket olvastad már?