KÜLFÖLD

Durva véget ért Budapesten a britek legénybúcsúja

Örökre emlékezetes lesz egy brit baráti társaság bulizása Pesten. De nem azért, mert olyan jó volt.
  • Szerző: Ripost

Nagyon felkapott a magyar főváros a britek körében, akik itt csinálják a legény- vagy lánybúcsújukat, mivel a brit árakhoz képest a budapesti bulinegyed kifejezetten olcsó. Így felejthetetlen bulikat tudnak itt csapni.

Egy kenti társaságnak is emlékezetes marad Budapest, de nem azért, mert annyira jól érezték itt magukat. A vőlegény tanúja, Grant Ogles volt megbízva a legénybúcsú megszervezésével, ám nem állt a helyzet magaslatán. A 14 fős társaság még el sem indult Budapestre, amikor kiderült, Ogles az egyik barátjuknak véletlenül 2020-ra foglalt jegyet. Így több, mint ötszáz fontot, vagyis több mint 180 ezer forintot kellett fizetniük az új jegyért.

Úgy gondolták, ezt meg is bosszulják, így az első útjuk Budapesten egy tetoválószalonba vezetett. Ogles derekára egy magyar zászlót, a járat számát, a dátumot és a repülőjegy összegét tetováltatták – írta a LADBible.

Az este egyik pontján még fogadásból hátba is rúgták – pont ott, ahol a friss tetoválása volt. Ogles erre dühösen elrohant és 3 órán át a színét sem látták.

De nem csak neki ért véget rosszul a budapesti látogatás. A férfi, akinek a jegyét elrontották, a barátai szerint már utálja Magyarországot.

„Sajt volt a csirkeburgerén, ami valamiért nagyon felbosszantotta, egy pincérnő annyira megalázta, hogy dühösen és sértődötten rohant el, majd kínosan zokogott egy sztriptíz klubban – kétlem, hogy valaha is visszatér” – mondta a lapnak az egyik barát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?