KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: holtan találták az édesanyát és három gyermekét a házukban

Egyelőre nem tudni mi okból végzett az édesanyával és a gyerekekkel a lelketlen szörnyeteg.
  • Szerző: Ripost

Egy nőt és három gyermeket találtak holtan egy északkelet-indianai otthonban szerda délelőtt nem sokkal 11 óra előtt. Az eset nagy port kavart a nyugodt kisvárosban, így a rendőrség gázerővel kezdte keresni a tragédia felelősét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elsődleges jelentések szerint egy fegyveres és rendkívül veszélyes gyanúsított után indult hajtóvadászat.

Fotó: pixabay.com

Az egész napos keresés után a Fort Wayne-i rendőrség közölte, hogy Hancz-Barron-t megtalálták és letartóztatták egy lakókomplexumban Lafayette-ben. A nyomozókat állítólag a férfi családtagjai és barátai vezették nyomra.

„Hátborzongató a helyszín. Három meggyilkolt gyermek volt ott” – mondta Jeremy Webb, a Fort Wayne-i rendőrség őrmestere.

Bár az áldozatok nevét nem hozták nyilvánosságra, a család képviselője nyilatkozatot adott:

„Ez egy nagyon lesújtó időszak a család számára. Kérem, adjanak nekik időt, hogy feldolgozzák a mai napon történt szörnyű eseményeket. A lány nagyon különleges személy volt a családja számára. Kérik, hogy ezúttal tartsák tiszteletben a család magánéletét.”

Egyelőre nem világos, milyen kapcsolat volt Hancz-Barron és az áldozatok között, de Webb nyomozó szerint a gyilkos ismerte az áldozatait.


A gyerekek nagyon fiatalok voltak, és a nyomozók szerint a gyilkosságok szerda kora reggel, talán reggel 5 és 6 óra között történtek.

Hancz-Barronnak négyrendbeli gyilkossággal vádjával kell szembenéznie – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?