KÜLFÖLD

Megdöbbentő: egy édesanya azt állítja elcserélték a kislányát a kórházban

Mindenkit meglepő, sőt egyenesen sokkoló történettel állt elő egy nő. Nem tudni, mennyi hihető a meséjéből.
  • Szerző: Ripost

Egy Los Angelesben élő édesanya szerint valaki más él a lányával, miután a város Központi kórházában állítólag összecserélték a csecsemőket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Guadalupe Vélez és Mario Barrales ragaszkodnak ahhoz, hogy 2018. június 15-én egészséges kislányuk született. A kislányt Yarithzelnek nevezték el, a büszke nagypapa még fotókat és videókat készített az 5,9 kilós újszülöttről.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A szülők nem gyanakodtak semmi rosszra, amikor az ápolók elvitték a kisdedet egy orvosi vizsgálatra, ám amikor visszahozták furcsa dolog történt. Vélez szerint, amikor a személyzet visszatért rossz babát vittek neki: más volt a bőrszíne, a testalkata és köldöke is teljesen más volt.

Az újonnan gondjaira bízott kislány szörnyű egészségügyi állapotban volt. Öt nappal később pedig elhunyt tüdő rendellenesség szövődményébe és más betegségek miatt.

„A szülés után azt mondták nekem, hogy kislány, és hogy tökéletes egészségnek örvend. Elcserélték a kislányomat. Mert egy másik babát adtak nekünk. Nem vagyok jól. Tudni akarom, hogy mi történt” - mondta Vélez a Crime Onlinenak.

Sőt a nő igazát megerősítve azt állította, hogy amikor DNS vizsgálatot kért a kórház nem volt hajlandó elvégezni. Az édesapa, Barrales hasonlóan élte meg a borzalmas napokat.

„Nem éreztem semmilyen kapcsolatot. Azt gondoltam, az a kislány nem a miénk. Nem éreztem azt a kötődést, vonzalmat, mint a másik két gyermekemmel. Valami hiányzott, nem volt meg az a bizonyos érzés” – állította a szomorú apuka.

A nő azt állítja egy beteg kislányt adtak neki, egészséges gyermeke helyett

Ezzel szemben a Központi Kórház elmondása szerint a nő valótlanságokat állít. A kismamák és újszülöttek védelmében, mindenkit ellátnak egy azonosító karkötővel. Csakhogy a férfi szerint gyermeke soha nem kapott azonosítót, amikor pedig rákérdezett, miért nem, a nővérke egyszerűen elutasította azzal: „Hogy ha olyan barna, mint te, akkor a tiéd.”

Az anya azt gyanítja, hogy véletlen cseréről lehet szó. Azt gondolja, hogy aznap szülhetett egy azonos keresztnevű mexikói nő, akinek szintén kislánya lett. Vélez azt is leszögezte, hogy nem akar pénzt, csupán az igazságra vágyik.

„Talán az én lányomat adták neki, az ő lányát pedig nekem. Van egy olyan érzésem, hogy életben van, és válaszokat kell találnom” – mondta határozottan Guadalupe Vélez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?