KÜLFÖLD

Egy szép napon fura értesítést kapott a férfi, 55 ezer levél várta a postán

A postán várta a több tízezer levél, ami ugyanonnan érkezett, ráadásul ugyanazzal a szöveggel.
  • Szerző: Ripost

Az ohioi Twinsburg városában élő Dan Cain nemrégiben értesítést kapott arról, hogy be kell fáradnia a postára a küldeményéért. Ott azonban nem egy levél várta, hanem 79 doboz, 55 ezer darab levéllel. Mind ugyanattól a feladótól érkezett, ugyanazzal a tartalommal: Cain lányának diákhitel-számlakivonatával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Mint kiderült, a hitelt intéző College Avenue Student Loan Company rendszere meghibásodott, végtelen ciklusba került, és addig nyomtatta ugyanazt levelet újra és újra, míg tartott a tápfeszültség. Az igazán vicces nem is az az egészben, hogy ezt a cégnél senki nem vette észre, és simán postára adták az 55 ezer levelet ugyanarra a címre; még csak nem is az, hogy a posta vállat vont, és kézbesítette, hanem az, hogy hibás összeg szerepel mind az 55 ezer levélben, rossz kamattal számolták ki a tartozást.

A CNN számításai szerint az akció nagyjából 11 ezer dollár (3,3 millió forint) postaköltségbe került a cégnek. Cain azt mondta, a leveleket egyelőre a garázsban tárolja, a távlati terv az, hogy eltüzeli őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?