KÜLFÖLD

„Életünk fénye volt” – egy parkban gyilkolták meg a 7 éves kislányt

Anyák napján vették el a gyermek életét. Gyilkosa most beismerte szörnyű tettét.
  • Szerző: Ripost

A harmincéves Eltiona Skana bűnösnek vallotta magát a manchesteri bíróságon Emily Jones (7) meggyilkolásáért. A gyermeket év elején, anyák napján késelte halálra a boltoni Queen's közparkban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrséget és a mentősöket is riasztották március 22-én a sebesült lányhoz. A szakemberek hiába próbálták megmenteni az életét, nem jártak sikerrel, minden erőfeszítésük ellenére rövid időn belül életét vesztette.

Napokkal a tragikus eseményt követően a szülők, így tisztelegtek imádott lányuk emléke előtt a Daily Star oldalán:

„Emily hét éves volt, egyke és az életünk fénye. Mindig tele volt boldogsággal, szeretettel és vidámsággal. Emilynek pimasz mosolya volt, kívülről és belül is gyönyörű volt. Akkor volt a szíve, mint a mosolya” – mondták a szülők.

„Soha nem volt boldogabb, mint amikor a családjával és a barátaival tölthette az idejét, ő volt a mi kis társasági pillangónk. Imádott a szabadban lenni, sportolni, még akkor is, amikor rózsaszín csillogó ruhát viselt!” – tették hozzá visszaemlékezve kislányukra.

Gyilkosság után nem sokkal került gyanúba az albán származású Skana, aki elsőként tagadta a bűncselekmény elkövetését. Tárgyalására pár nappal ezelőtt került sor, ahol azonban megtette beismerő vallomását. Ám hogy miért tette, azt még továbbra sem volt hajlandó elárulni.

És ezeket olvastad már?