KÜLFÖLD

„A karjaimban halt meg” – megrázó vallomást tett az anya

Megszakad a szíve annak az anyának, aki négyéves fiát vesztette el egy apró tárgy miatt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ayla Rutherford, egy négyéves kisfiú édesanyja megrendülten mesélte el, hogyan vesztette el gyermekét. Az anya januárban alighogy belépett a zuhany alá, hallotta, hogy családtagjai sikoltoznak. Rohant is egyből hozzájuk, és azt látta, hogy férje Heimlich-fogást alkalmazott a nem sokkal korábban még teljesen boldogan játszó kisfiukon, Axelen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megmentésére tett erőfeszítéseik ellenére a gyerek elvesztette eszméletét, elkékült, majd a takomai Mary Bridge Gyermekkórházba szállították.

Az orvosok megállapították, hogy Axel nem fuldoklott, hanem beszippantott egy rajzszöget, amely áttört a bal tüdejét, és így nem kapott levegőt. Egy hét után a fiú szülei karjaiban hunyt el, az orvosok már nem tudták megmenteni.

A család nem akarja elhinni, hogy egy egyszerű kis tárgy örökre elvette fiukat. A szülők most arra figyelmeztetnek másokat, hogy dobják ki az otthon tanuló gyerekek mellől a rajzszögeket, hogy ne történjen hasonló tragédia – írja a The Sun.

„Ez egy nagyon furcsa baleset volt, amit nem láttunk előre. Csak azt akarom megakadályozni, hogy más emberek átéljék azt, amit nekünk át kell élnünk„ – mondta az édesanya. „Mindenki használ rajzszögeket, és csak annyi kell, hogy egy kisgyerek kézbe vegye, betegye a szájába, és belélegezze, egyből kiszúrja a tüdejét. A karjainkban halt meg. Csak 4 éves volt!”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?