KÜLFÖLD

Elszólta magát párjának, hogy megcsalta, majd végzett magával a lány

A fiatal nőt gyötörte a lelkiismeret-furdalás, borzalmas lépésre szánta el magát.
  • Szerző: Ripost

Wigani iskolája közelében akasztotta fel magát egy fára a 17 éves Charlotte Guy, miután búcsúüzenetet írt párjának. A múlt szeptemberi ügyben most zárult le a vizsgálat, a szakértők is megerősítették, hogy a tinédzser a lelkiismeret-furdalás miatt követett el öngyilkosságot.

Guy Snapchaten akart írni egy ismerősének arról, hogy megcsalta a párját, viszont az üzenetet véletlenül pont a férfinak, a 20 éves Jack Hurstnek küldte el. Ezek után a lány egy bocsánatkérő búcsúüzenetet írt szerelmének:

Szeretlek, és a tudat, hogy te most gyűlölsz, sok nekem. Amit teszek, az nem a te hibád. Viszlát. Kérlek, bocsáss meg nekem!

Az egyetemen tanuló férfi sejtette, hogy párja rettenetes dologra készül, ezért azonnal értesítette a rendőrséget, és megadta nekik Guy utolsó tartózkodási helyét is. Ám a lányt már csak holtan találták meg.

A boncolás során kokaint és alkoholt is találtak a tinédzser szervezetében. Guy és Hurst közel két évig alkotott egy párt, de az utóbbi időkben a férfi elmondása szerint a lány folyton szomorú volt, és úgy érezte, a világ összeesküdött ellene.

És ezeket olvastad már?