KÜLFÖLD

„Ez egy rémálom” – zokogott a koronavírus miatt megözvegyült fiatal anyuka

Élete szerelme mindössze 32 éves volt. Most egyedül kell felnevelnie 3 éves kisfiát.
címkék:
  • Szerző: Doris

Összeomlott a gyásztól az a fiatal brit anyuka, akinek a vőlegénye és egyben gyermekének apja nemrég belehalt a koronavírusba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A Daily Mail szerint a 32 éves Sam Akadi tünetei szinte a semmiből jelentkeztek január 7-én, később a tesztje is pozitív lett.

Egyik nap olyan borzasztóan köhögött, hogy kedvese, Amy Skallist rémülten tárcsázta segélyhívót, ahol azt mondták neki, azonnal menjenek a legközelebbi kórházba. A férfi hamarosan az intenzív osztályra került, lélegeztetőgépre. Ám így sem élte túl, a koronavírus két hét alatt elvitte, miután mesterséges kómába tették az orvosok.

„Ez egy rémálom. Ha az emberek nem veszik elég komolyan a koronavírust, sosem lesz vége a járványnak és még több szív szakad meg. Mi minden szabályt betartottunk, mindketten otthonról dolgoztunk, mindent megtettünk” – nyilatkozta elcsukló hangon Amy, aki 15 évig volt Sam mellett, amíg a halál el nem választotta őket.

Esküvőjüket csak azért halasztották el, mert megérkezett tündéri kisfiuk, Isaac, aki most 3 éves, és akit Amy-nek egyedül kell felnevelnie.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?