KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: holtan talált rá gyönyörű szerelmére az egyetemista

Az egyetemista elképesztő dolgokat állított a tragikus éjszakával kapcsolatban. Nem kellett sok, hogy gyanút fogjanak a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Még a hónap elején történt egy mérhetetlenül elkeserítő sorscsapás egy nevadai hotelszobában. Egy kaliforniai joghallgató és barátnője szálltak meg a végzetes szobában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután segítséget hívott, Justin Medofotra aközben találtak rá, hogy megpróbálta újraéleszteni szerelmét. Stephanie Duarténa életét azonban nem tudták megmenteni.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A férfi azt állította, hogy előző este haragban aludtak el, mivel előtte vitatkoztak. Ám reggel már arra ébredt, hogy a nőt megverték, véres volt és eszméletlen.

Duarte állítólag halálos fejsérülést szenvedett, míg Medof testén ismeretlen sérülések keletkeztek. A lány családja később arról számolt be, hogy csak rövid ideje járt együtt a pár.

Ám a rendőröknek gyanús dolgokról számoltak be. A szomszédos szobában megszállt vendégek arról beszéltek, hogy Medof és Duarte szobájában veszekedésre utaló zajokat hallottak, és bútorokat is mozgattak.

Az is gyanús volt a nyomozónak, hogy Duarte teste már hulla-merev volt, amikor megérkeztek, ami arra utalt, hogy addigra már több órája halott lehetett. Egy bizonyos ponton Medof állítólag nem volt hajlandó válaszolni a rendőrség kérdéseire, és ügyvédet kért.

Mindennek fényében a hatáság számára egyértelmű lett, hogy a férfi gyilkolta meg brutális kegyetlenséggel szerelmét. A veszekedésük oka azonban továbbra sem ismert. A Crime Online információi szerint a férfinak augusztus 2-án kell ismét bíróság elé állnia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?