KÜLFÖLD

Megerőszakolta exmenyasszonyát az ismert valóságshow-sztár

Geoffrey Paschel 12-20 évig terjedő börtönbűntetés elé néz.
  • Szerző: ripost

Az egykori valóságshow-sztárt azzal gyanúsítják, hogy elrabolta és bántalmazta a volt menyasszonyát. Egy két napos tárgyalást követően az esküdtszék bűnösnek ítélte.

A bűntény még 2019. június 9-én történt: a TLC házasodós valóságshow-jából ismert sztár és menyasszonya hazaértek, ekkor rontott a barátnőjének a férfi.

„Paschel a nyakánál fogta meg a menyasszonyát, a fejét nekiütötte a falnak több alkalommal, majd a földhöz vágta és megrángatta” – nyilatkozta a védőügyvéd.

A férfi ellopta a nő telefonját és nem engedte neki, hogy elhagyja a lakást, azonban a nő sikeresen elmenekült egy szomszédhoz az éjszaka. Kihívták a rendőröket, akik egyből észrevették a menyasszonyon kialakult véraláfutásokat, a mentők pedig agyrázkódást állapítottak meg nála – írta meg a Bors.

Visszaeső bűnöző

Kiderült, hogy Paschelnek ez nem volt az első ilyen esete. Sok jelentés érkezett arról, hogy a valóságshow-hős előző menyasszonyát is bántalmazta. A TLC rajongói több petíciót is írtak, sokan meg felléptek azért, hogy távolítsák el a sorozatból az ellene felhozott vádak és büntetett előélete miatt.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?