KÜLFÖLD

Gépekre kapcsolták az édesanyát: borzalmas kór támadta meg a családi nyaraláson

A fürdőszobában esett össze, a kórházban pedig már az életéért küzdöttek az orvosok.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas emlékké vált Loubna Trott számára a családi nyaralás. Férjével és kislányával Mallorcán pihent az 51 éves nő, ám rémálmában sem gondolta volna, hogy mivé fajul a nyaralás.

Az asszony a nyaralás alatt sem akart lemondani a napi futásáról, ám egyik reggel megbotlott és hatalmasat esett. Még a futóruhája is kiszakadt, lehorzsolta a térdét és a tenyerét is. Mivel sokan voltak körülötte, úgy tett, mintha minden rendben lenne és ment tovább.

Nem is nagyon törődött a dologgal, míg haza nem utaztak Nagy-Britanniába. Bár az idő kifejezetten meleg volt, az asszonyt rázta a hideg, homályos volt a látásra.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy összeestem a fürdőszobában. A férjem mentőt hívott, de ők nem jöttek ki, azt mondták, biztos csak gyomorrontásom van a nyaralás miatt” – mesélte a Daily Starnak Trott.

Végül a háziorvosához ment el, aki azonnal vizsgálatokra küldte, ugyanis felmerült benne a gyanú, hogy a nő vérmérgezést kaphatott. Az asszony állapota olyan rohamosan romlott, hogy a vizsgálatok eredményét már nem is tudták megvárni, mesterséges kómába helyezték.

Mint kiderült, a lehorzsolt térdébe húsevő baktérium került, és azért, hogy megmentsék az életét, nagy részt ki kellett vágni a lábából. Végül azonban sikerült legyőznie a gyilkos kórt.

Bár egy évébe telt, de Loubna Trott újra megtanult járni, sőt, azóta már ismét visszatért a futáshoz. Mint mondja, azóta is rémálmok gyötrik, de a testmozgás segít neki megbirkózni a nehézségekkel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?