KÜLFÖLD

Brutális baleset: halálra gázolta az ötgyermekes édesanyát egy autós

Hiába várták édesanyjukat az iskola előtt a kislányok, soha többé nem láthatták. Útközben vesztette életét a családanya.
  • Szerző: Ripost

A lányaiért indult iskolába a 39 éves Shehzadi, hétfőn délután a nyugat-yorkshire-i Bradfordban. Ám az édesanya már nem láthatta soha többé imádott gyermekeit, mivel az egyik kereszteződésben halálra gázolta egy sofőr.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ötgyermekes anyát sajnos a helyszínen halottnak nyilvánították, miután a sofőr segítség nyújtás nélkül továbbszáguldott.

Fotó: 123RF

Családja tisztelettel adózott a kedves és szerető léleknek, aki odaadóan gondoskodott a gyermekeiről. A rendőrség később megerősítette, hogy a balesettel összefüggésben letartóztattak egy 41 éves férfit.

A szomszédokat is megrázta brutális baleset. Többen megtörten nyilatkoztak a Daily Mail oldalán.

„A nő férjével és öt gyermekével élt, és odaadóan törődött velük. Iram elment a kislányáért, mint mindennap ilyenkor, és most ez a szörnyűség történt” - nyilatkozta a szomszédasszonya, a 41 éves Rukhsana Kausar.

„Ez nagyon megviselte a családot, különösen a gyermekeit. Nagyon jó asszony volt, aki ugyan magának való volt, de mindenkinek segített. Nagyon tisztelték a környéken. A közelében laktam, és mindennap láttam, amikor a gyerekeiért ment az iskolába” – tett hozzá Shehzadi asszony unokaöccse, Haris.

„Tegnap elmentem, hogy lerójam tiszteletemet a férjének, aki még mindig sokkos állapotban van. Még mindig azt hiszi, hogy egyszer visszajön a felesége, még nem fogta fel. Gyönyörű, kedves, szerető lélek volt, aki mindig a szívünkben marad” – árulta el az egyik gyászoló rokon.

Az anya a beszámolók szerint a halálos ütközés előtt a lányáért tartott a helyi általános iskolába. Sőt, miközben haldokolva feküdt az úton, állítólag felhívta az iskolát, hogy késni fog.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?