KÜLFÖLD

Hasfájással kezdődött, nem tudták megmenteni a 2 éves kisfiút

Több napon keresztül is panaszkodott fájdalmaira a kisgyermek. Ha édesanyja hamarabb viszi orvoshoz, még megmenthették volna az életét.
  • Szerző: Ripost

Alaposan feladta a rendőrségnek a leckét az amerikai Orlandóban történt brutális családon belüli erőszak ügye. Egy mindössze két éves kisfiú halála kapcsán és édesanyja zavart beismerő vallomása miatt indítottak eljárást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megmenthették volna a kisfiú életét

A kisfiú, Jayce több napon keresztül hasfájásra panaszkodott anyukájának, mire azonban kórházba szállították, kritikus állapotba került. A kiérkező mentősök furcsállva vették észre a zúzódásokat és a felhányt epét. Az orvosok szerint túlélhette volna a sérüléseit, ha időben komolyan veszik a panaszait.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Victoria Toth (26) beismerte, hogy részt vett kisgyermekének erőszakos halálában. Az igazság valójában az, hogy míg az édesanya munkában volt, Johnathan Pursglove úgy megverte a kis Jaycet, hogy megrepedtek a belei és emiatt később fertőzést kapott. A férfinak – aki a nő jelenlegi élettársa – kellett volna ideiglenesen vigyáznia a gyerekre – írja a Metro.

Az édesapa sokkot kapott kisfia halála miatt

A nyomozók egyelőre nem közölték, hogy pontosan kit vádolnak a kisfiú halála miatt, de figyelembe veszik, hogy Pursglove családon belüli erőszakot követett el.

A kisfiú biológiai édesapja megdöbbenve áll a történtek előtt, szerinte volt felesége egyszerűen nem lehet felelős a történtekért. Nem tudja elképzelni, hogy képes lett volna bántani fiát, akit mindig féltve óvott és rajongással szeretett.

Jelenleg Victoria Toth és Jonathan Pursglove is előzetes letartóztatásban van, és egészen addig börtönben is maradnak, amíg nem kerül sor a tárgyalásukra. Mivel a férfi már korábban is volt büntetve, most akár 15 évre is lecsukhatják a kisfiú halála miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?