KÜLFÖLD

Horror: fagyasztójába rejtette férje holttestét az özvegy

Elképesztő mivel magyarázta az özvegyasszony, hogy férje holttestét egy fagyasztóban rejtegette.
  • Szerző: Ripost

Egy missouri-i nőt tavaly őrizetbe vett a rendőrség, mert mélyhűtőjében tartotta elhunyt férjét. A holttestet a rendőrség lefoglalta és boncolásnak vetette alá. Később kiderült, a férfi természetes halált halt még 2018 decemberében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A megdöbbentő fordulat ezután jött. Mivel az özvegy saját bevallása szerint férjét védte azzal, hogy nem adta át az orvosoknak. Állítólag Paul Barton Watters félt attól, hogy engedély nélkül fognak kísérletezni rajta. Halála után pedig szerveit és szöveteit is különböző kutatásokra akarják felhasználni.

„Azt mondta vegyek egy fagyasztót és tegyem bele, így majd nem kell eltemetni” – nyilatkozta az asszony a CrimeOnline oldalának. Lényegében az özvegy, párja utolsó kíváságát teljesítette. Ám emiatt történt meg az, amitől tartottak.

 


Miután tisztázták a helyzetet és szabadon távozhatott, Barbara Watters kérvényezte, hogy visszakapja férje holttestét. A bíróság november 2-án elutasította a kérését. A döntést azzal magyarázták, hogy a nő nem reagált két bírósági végzésre és egy előzetes eljárásra sem.

Az özvegy tagadta, hogy megkapta volna az idézéseket, sőt azt mondta, koránt sem ért végét ezzel a jogi csatározás. Igaz arról már nem volt hajlandó beszélni, mit fog kezdeni férje holttestével, ha mégis sikerülne visszaszereznie.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?