KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: jéggel töltött táskában holtan találtak egy csecsemőt

Több hónapja menekült a rendőrök elől az asszony, mire egy szállodában lebukott. Halott csecsemőjét mindvégig magánál tartotta.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be a texasi hatóságok, miután intézkedniük kellett egy baytowni szálloda szobájában. A rohamrendőrök ugyanis leleplezték a már nyolc hónapja menekülő anyát, akinél halott csecsemőjét is megtalálták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 32 éves Nikki Reardon-t azután kezdte körözni a rendőrség, hogy feltételezett szabadlábra helyezése után nem jelent meg a tárgyaláson. A szállodában, ahol meghúzta magát, azonban kiszúrták a 2 hónapos halott csecsemőt, akinek holttestét a nő rejtegetve mindenhová magával cipelt.

meghalt a csecsemő

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Amikor a gyermekéről kérdezték, Reardon kezdetben figyelmen kívül hagyta a tiszteket, majd fegyvert rántott és sírva mentegetőzött: „Baleset volt!” Az anya állítása szerint a kislánya rohamot kapott, ezért vesztette életét.

Halott csecsemőjét menekülése alatt mindvégig magánál tartotta

Mivel nem volt hajlandó eltenni a fegyverét, a SWAT kommandósok hatástalanították, majd elfogták és őrizetbe vették. A helyszín átkutatása során találtak rá a szállodai szoba szekrényébe rejtett jéggel töltött táskára, benne pedig az elhunyt csecsemőre. Továbbá illegális kábítószert is találtak.

Kihallgatása során a nő megváltoztatta az eredeti történetet és azt állította, hogy neki is rohama volt, amikor pedig újra eszméletéhez tért, már holtan találta a gyermekét. Azt is hozzátette, azért nem kért orvosi segítséget, mert tudta, hogy már késő. Két napig őrizte a csecsemő holttestét, de akkor már terjedni kezdett a hullaszag, és az orrlyukából is egy folyadék szivárgott, ezért helyezte jégbe.

Eredetileg Nikki Reardon-t fegyveres rablás miatt keresték, de most már gyermek veszélyeztetése, emberi holttest manipulálása és súlyos fegyveres erőszak miatt is felelnie kell. A csecsemő halálának pontos oka, egyelőre ismeretlen, a rendőrség elrendelte a vizsgálatot – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?