KÜLFÖLD

Kegyetlen gyilkosság: a 4 éves kisfiúra és édesanyjára rágyújtották a házat –videó

Álmukban érte a halál az ártatlan áldozatokat.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség több mint két évvel ezelőtt Andrew Milne-t vádolta meg a 34 éves Gina Ingles és a 4 éves Milo Ingles-Bailey meggyilkolásával. Ingles élettársának, Toby Jarrett-nek a haláláért is Milne-t tartják felelősnek.

A dél-angliai Eastbourne városában, a Croxden úton lévő házban pillanatok alatt felcsaptak a lángok, miután valami berobbant a teraszon. Menekülésre semmi esélyük sem volt a lakóknak. A nő és négyéves kisfia azonnal életüket vesztették, míg a nő élettársát kórházba szállították. A férfi kómába esett, majd később követte szeretteit – írja a The Sun.

Az ügyben folytatott nyomozás mindeddig zsákutcának bizonyult, azonban a napokban végre sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találnia a rendőrségnek a gyanúsított ellen.

Így a Hastingsből származó Milne-t kedden kora hajnalban a rendőrség munkatársai letartóztatták.

Ezzel egyidőben egy szintén Hastingsben élő nőt is őrizetbe vettek hamis tanúzás miatt és az igazság eltitkolásának vádjával.

„Ez egy hosszú és összetett nyomozás volt. Továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy felelősségre vonjuk és az igazságszolgáltatás elé állítsuk a tragédia okozóját. Gina, Toby és a kis Milo üdvéért” – nyilatkozta Gordon Denslow nyomozó.

És ezeket olvastad már?