KÜLFÖLD

Kegyetlen gyilkosság: szántóföldön találták meg a 18 éves remetemezői lány holttestét

Kiderült, hogy a barátja ölte meg a gimnazista lányt.
  • Szerző: Ripost

A Szatmár megyei Pusztadaróc mellett, egy szántóföldön alig elföldelve találták meg annak a 18 éves remetemezői lánynak a holttestét, akinek eltűnését március 6-án jelentették szülei – írja a Maszol.ro.

Szülei azt mondták, gimnazista leányuk eltűnt a Nagybányán bérelt garzonlakásból, sehol sem találják, utoljára március 5-én, csütörtökön délután tudtak beszélni vele, amikor a gimnáziumból hazafelé tartott. Nagy erőkkel kezdték meg a szorgalmas, jó tanulóként ismert lány keresését.

Felmerült a gyanú, hogy nem önszántából távozott otthonról, ezért vizsgálták kapcsolatait is. Kiderült, 21 éves barátja hosszabb ideig élt Hollandiában, drogdílerként is ismerték.A fiatalember vasárnap este a petei határátkelőnél el akarta hagyni Romániát, de feltartóztatták és átadták a rendőröknek.

Kiderült, azért ölte meg a barátnőjét, mert nem akart vele külföldre menni. Azt követően fojtotta meg, hogy a lány a szüleivel beszélt. Azt még nem tudni, a gyilkosság hol történt, de a fiatalember kihallgatása és vallomása után maga vezette el a nyomozókat a holttesthez.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?