KÜLFÖLD

Megjárták a poklot a szülők: kislányukkal együtt rabolták el az autójukat

Szörnyű pillanatokat kellett átélnie egy anyukának és apukának, akiknek gyermekét autójukkal együtt rabolták el.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 13 hónapos csecsemő kedd délután egy terepjáró hátsó ülésén aludt, amikor egy férfi beugrott a járműbe és elhajtott vele, így kislányukkal együtt rabolták el a szülők autóját. A rendőrség segítségével kétségbeesetten kezdték keresni egész Floridában a véletlen elvitt gyermeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elképzelhetetlen, hogy mit éltek át a szülők. Kislányukkal együtt rabolták el az autójukat

Elképzelhetetlen, hogy mit éltek át a szülők (Fotó: YouTube)

Megtalálták a terepjárót

Két és fél órával később megtalálták a Volkswagen Tiguant egy templom parkolójában, szerencsére a kis Tinnley West még mindig bent volt. Elképzelhető, hogy a tolvaj észrevette a nem is olyan kicsi bakit, és lemondott a járműről, majd eliszkolt.

A szülők arcára mosoly ült

A szülők, Jonathan és Chelsea West szívéről hatalmas kő esett le, mikor közölték velük a jó hírt.

„Csak köszönetet akarunk mondani! Nagyon örülünk, hogy visszatért„ – mondta Chelsea az újságíróknak, miközben férje karjaiban tartotta a kislányt. „Mindannyian nagyon hálásak és boldogok vagyunk.”

Csak egy percre hagyta magára

Tinnley édesanyja kedden délután 3 óra előtt hagyta nyitva a járművet, amikor segített anyósának kipakolni az élelmiszereket bevásárlásuk után. Mivel nem akarta felébreszteni az alvó babát, a picit a kocsiban hagyta, míg pakoltak. A helyi seriff szerint a jármű ellopása kevesebb mint egy perc alatt történt meg. Köszönetet mondott, hogy visszaadta a gyereket, ám arra kérte az elkövetőt, hogy adja fel magát, mert a cselekedeteinek sajnos ára van – írja a CrimeOnline.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?