KÜLFÖLD

Kivégezte 5 éves kislányát az anya, 8 éves lánya a kulcslyukon át nézte a vérengzést

A kegyetlen anya késsel végzett 5 éves kislányával.
  • Szerző: Ripost

Barátságos mosolyú – így jellemezték a szomszédok azt az amerikai asszonyt, aki kivégezte saját, ötéves kislányát, miközben a gyermek nyolcéves nővére egy kulcslyukon keresztül nézte végig a szörnyűségeket.

Még mindig nem tisztázott, miért döntött úgy a Chicagóban élő, 27 éves Simone Austin, hogy amíg gyermekei velük élő nagyapja elmegy kávéért, idősebb lányát kiparancsolja a szobából, majd a párna alá nyúl, és kisebb lányát, Serenity Arringtont halálra késeli.

A kislány nyolcéves nővére ugyan elhagyta a szobát, de érezhette, hogy valami szörnyűség fog történni, ezért a kulcslyukon keresztül bekukucskált a szobába. Ekkor látta, anyjuk mit tesz. Sikítozni kezdett, majd pedig berontott a szobába, és igyekezett Simone-t elrángatni a kis Serenitytől. Hiába tépte azonban anyja haját, képtelen volt megakadályozni, hogy az asszony elvágja a lányka torkát.

A hatóságokat a vérfürdőre hazaérkező nagypapa értesítette. A gyermekgyilkos anya nem menekült el otthonról, bevárta a kiérkező rendőröket, akiktől bocsánatot kért tettéért – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?