KÜLFÖLD

Levegőt is alig kapott az 1 éves kislány, a kórházból mégis hazazavarták: másnap reggel meghalt

Szülei hiába vitték kórházba a kislányt, hazaküldték őket.
  • Szerző: Ripost

A 13 hónapos Luna Ellora Thomas tavaly márciusban váratlanul nagyon megbetegedett, és mivel súlyos légzési nehézségei lettek, féltő szülei azonnal a kórházba rohantak vele. Először az orvosok koronavírusra gyanakodtak, ám két nap után hazaküldték a boltoni kislányt, miután a tesztje negatív lett.

Édesanyja mivel látta, hogy gyermeke még akkor sem volt jól, nem akarta hazavinni, de a kórház kiadta a zárójelentését, így nem volt választásuk. Kétségbeesésében felhívta saját háziorvosát, aki adott neki néhány tippet, mivel enyhíthetné a kicsi fájdalmait, de személyesen nem merte fogadni őket a járvány miatt.

A kis Lunát édesanyja a saját ágyába fektette, és egész éjszaka vigyázta, míg alszik, ám másnap délelőtt a baba légzése váratlanul leállt. A szülők azonnal mentőt hívtak a csöppséghez, akit ugyan sikerült újraéleszteni, de a kórházba érkezését követően néhány óra múlva meghalt.

A rendőrség most azt próbálja kideríteni, hogy miért küldték haza a kórházból a láthatóan nagyon rossz állapotban lévő kisbabát, illetve miért nem látták el őt megfelelően. Kiderült ugyanis, hogy az orvosok teljesen félrediagnosztizálták a gyermeket, és vírus helyett bakteriális fertőzés támadta meg a légzőszerveit – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?