KÜLFÖLD

Meglepődött a férfi, amikor az orvos közölte vele, mi van a hasában

A barátnője játékosan ráütött a hasára, neki azonban elviselhetetlen fájdalmai lettek.
  • Szerző: Ripost

A 27 éves férfi még november 6-án került kórházba, mert a barátnőjével összetűzésbe keveredett. A kínai férfi, akire csak Maiként hivatkozik a sajtó, egy kisebb játékos verekedés után komoly fájdalmakat érzett mellkas- és hastájékon, ezért úgy döntött, hogy felkeres egy orvost. Mai jól tette, hogy szakemberhez fordult, mert a vizsgálatok megállapították, hogy komoly belső sérüléseket szenvedett.

Fotó: Pixabay

A férfi állítása szerint a barátnője épp, hogy rácsapott, nem gondolta volna, hogy emiatt érzi rosszul magát.

Mai azt gondolta, hogy csak kicsit szorít a mellkasa és a fájdalom majd elmúlik, de az egy idő után egyre rosszabb lett, ezért bement a helyi kantoni kórházba. Az intézményben kiderült, hogy a férfi szervei teljesen eltolódtak, de az orvosok szerint ez nem annak köszönhető, hogy a barátnője megütötte, hanem annak, hogy rendellenességgel született.

A férfi orvosa, Dr Feng Jinhang a sajtó érdeklődésére elárult, hogy Mai belei szó szerint fentebb tolódtak egészen a mellkasa vonaláig. Mai-nak emiatt egy műtéten is át kellett esnie, amely során a belső szerveit szó szerint a helyükre rakták. A műtét sikeres volt, de a szakemberek arra hívták fel Mai figyelmét, hogy mindenféle külső erőhatástól védenie kell magát, mivel egy nagyobb, komolyabb ütés akár az életébe is kerülhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?