KÜLFÖLD

Megölte párját, majd magát is Brad Pitt barátja

Szörnyű kettős gyilkosság rázta meg Berlint, nem tudni, hogy miért gyilkolt Brad művész barátja.
  • Szerző: The_M

Szerda este egy fiatal nő tett bejelentést a berlini rendőrségen, miszerint az apja bevallotta neki, hogy végezett az anyjával. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol egy 53 éves nő összeszurkált holttestét találták. Az állítólagos elkövető addigra elmenekült a Porschéjéval, végül csütörtökön találtak rá a vidéki háza kertjében, miután magával is végzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfiról később kiderült, hogy a világhírű angol festőművész, Saul Fletcher volt az. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért gyilkolta meg a feleségét, de a hatóságok szerint magával a bűntudat miatt végzett.

Fotó: Northfoto

Fletcher évekig közeli barátságot ápolt Brad Pittel. A színészt ő mentorálta az Angelina Jolie-val való szakítását követően, hogy miként tudja a bánatát a festészeten és a szobrászaton keresztül kiadni magából.

Brad (bal szélen) és Saul (jobbról a második) tavaly tavasszal együtt jelentek meg közös művész ismerősök kiállításán is.

#Repost @bourgeois0490 with @make_repost ・・・ #luctuymans #palazzograssi #pinaultcollection #thomashouseago #munaelfituri #saulfletcher #bradpitt @palazzo_grassi we enjoyed so much to be together and to be in the exhibition all loved it ♥️♥️♥️👏👏👏 #bradpitt #brad #onceuponatimeinhollywood

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?