KÜLFÖLD

Megszólalt a rendőrfőnök: Maddie McCann halott

A német rendőrfőnök nem kertelt, szerinte a kislányt meggyilkolták.
  • Szerző: Ripost

Az egész világ felbolydult, miután a német és a brit rendőrség bejelentette: van egy gyanúsítottjuk a 13 éve eltűnt Maddie McCann ügyében. A most 43 éves német férfi nyomára egy telefonhívás alapján jutottak a nyomozók.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A nyomozók a nyilvánosság segítségét kérik két mobiltelefon ügyében is. Az egyiken, amelynek száma +351 912 730 680, a rendőrségi vizsgálat szerint a gyanúsított telefonhívást fogadott Madeleine McCann eltűnésének estéjén Praia da Luz körzetében. A hívás a +351 916 510 683 mobiltelefonszámról érkezett a gyanúsított telefonjára, és a tájékoztatás szerint a nyomozók tudják, hogy a hívó fél nem a portugáliai üdülőhelyen tartózkodott a beszélgetés idején. A Scotland Yard részletek nélkül közölte, hogy a hívót az ügy „nagyon nagy jelentőségű” tanújának tartja, és kéri jelentkezését.

Az ügy kapcsán sajtótájékoztatót is tartottak a nyomozók. Ezen a britek azt nyilatkozták, a kislányt eltűntként tartják számon. Ennek azonban ellent mond a német rendőrfőnök, Christian Hoppe nyilatkozata, aki egy tévéshow-ban azt mondta:

a nyomozás adatai alapján azt gondolják, Madeleine McCannt meggyilkolták.

A németek úgy vélik, a gyilkos az a 43 éves férfi lehet, aki jelenleg is börtönben ül.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?