KÜLFÖLD

Mellbevágó: egy 3 hónapos beteg csecsemőt, majdnem halálra vert a dajkája

A bébiszitter fáradt volt és ideges, ezért olyan erővel rázta a síró kisfiút, hogy agyvérzést kapott és a szemei is bevéreztek.
  • Szerző: Ripost

Szó szerint majdnem halára rázta a beteg, három hónapos csecsemőt a frusztrált bébiszitter. Alexis Schultz egy brooklyni otthonban felügyelt egy újszülött kisbabára és annak nővérére. Az esti altatás idejére már nagyon elfáradt, ráadásul éhesnek is érezte magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kisfiút emiatt olyan erővel rázta, hogy agyvérzést kapott és a szemei is bevéreztek. A tápszerét is elhajította, nem etette meg. A szülők másnap kénytelenek voltak orvoshoz vinni gyermeküket, miután romlani kezdett az állapota. Három nap és több orvosi látogatás után tudták csak meg, hogy valójában mi történt gyermekükkel.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az orvosi vizsgálatok során a kisfiú agyában két agyvérzés jeleire is felfigyeltek, ami korábbi bántalmazásra utalt. A csecsemő jelenlegi állapotáról nem közöltek részleteket. A szakértői vélemény birtokában a házaspár a rendőrséghez fordult segítségért. Elfogása után Schultz beismerő vallomást tett. A dadának hétfőn kell majd felelnie a gyerekbántalmazás miatt – írja a CrimeOnline.

 

És ezeket olvastad már?