KÜLFÖLD

„Mennybéli” üzenet: halott kismacskája írt levelet a zokogó kislánynak

A jószívű postás válaszolt a kislány levelére, amelyet a „mennyekben lévő macskájának” írt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Teljesen összetört az 5 éves Nevaeh, amikor imádott macskája, Tin Tin meghalt. Mivel nagyon aggódott, hogy a macska egyedül érzi majd magát, levelet írt a mennyekbe, hogy megérdeklődje, Tin Tin berendezkedett-e már és minden rendben van-e vele.

Bár a kislány édesanyja, Tamara szerint a menny túl messze van ahhoz, hogy levelet küldjenek oda, Nevaeh ragaszkodott hozzá, hogy feladják a küldeményt.

Az anya szeme is kikerekedett, amikor egy hét múlva válasz érkezett a mennyből...

Tin Tin a levelében leírta, milyen sokat jelentett neki, hogy Nevaeh még mindig gondol rá és a közös képüket is kiteszi az ágya mellé. A macska elmagyarázta, hogy a kislánynak nincs miért aggódnia, nagyon jól érzi magát a mennyben, még új barátokat is szerzett. Tin Tin küldött egy plüssmacskát is maga helyett, hogy kis barátja azt ölelgesse, ha hiányzik neki, valamint egy könyvet, amit az édesanyjával tudnak olvasgatni.

A levelet pedig úgy zárta, hogy ha bármikor beszélni szeretne vele, csak nézzen fel az égre, és a legfényesebb csillag maga Tin Tin lesz.

„Amióta megkapta ezt a levelet, sokkal boldogabb. Megnyugodott, hogy Tin Tin jó helyen van. Nem sikerült beszélnem a postással, aki ezt tette érte, de nagyon megindított, hogy vannak még ilyen jó emberek. Örökké hálás leszek, hogy segített egy kicsi lányon” – mondta az édesanya.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?