KÜLFÖLD

Menstruációs görcsnek hitte szülési fájdalmait a terhes nő, pár óra múlva kezében tartotta kisfiát

A nőnek fogalma sem volt arról, hogy terhes. Utólag azonban semmin nem változtatna.
  • Szerző: Ripost

Holly Henton éppen otthon volt, amikor iszonyú kínok kezdték gyötörni. A fiatal nő azt hitte menstruációs görcsei vannak, ám a kórházban sokkoló hírt kapott. Kiderült ugyanis, hogy 41 hetes terhes és éppen vajúdik. Ráadásul a kicsinek már egy hete meg kellett volna születnie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nőnek állítólag fogalma sem volt arról, hogy terhes, ezért hétvégente továbbra is eljárt inni és dohányzott is. Nem tapasztalta magán a terhességgel járó tüneteket és azt mondta, a menstruációja is rendszeresen megjött, sőt komoly fájdalmai is voltak. A 23 éves nőhöz aggódó anyukája hívta ki a mentősöket, miután összeesett a mosdóban.

„Minden normális volt, semmi szokatlan nem történt. Felszedtem pár kilót, de éppen karácsony után voltunk, így semmi sem késztetett arra, hogy terhességre gyanakodjak” – árulta el Holly a The Sunnak.

„Amikor azt mondták, 41 hetes terhes vagyok, sokkot kaptam. Tudtam, hogy egy nap akarok gyereket, de egy egészséges kapcsolatban idősebb koromban terveztem” – tette hozzá a kismama, aki azt is leszögezte, ha tudja, hogy terhes, biztosan nem jár el szórakozni hétvégente. Mikor kórházba került, még aznap császármetszéssel világra hozta kisfiát, aki a Theo nevet kapta. Theo 3,57 kg-maljött a világra, mostanra pedig már 7 hónapos.

Bár Holly mellett a szülésnél édesanyja is mellette volt, további négy napot kellett a kórházba töltenie egyedül a koronavírus okozta szigorítások miatt. Miután pedig hazamehettek, néhány hétig titokban tartotta a kisfiú születését, hiszen kezdetben kicsit küzdött az anyaszereppel. Amint túlesett a nehézségeken, egy nagyon erős és különleges kötelék alakult ki közöttük. Sőt baráti társasága is jól fogadta a baba hírét.

„Szerencsére Theo tökéletesen egészségesen született. Nekem hatalmas fájdalmaim voltak, de aztán csodálatos volt ránézni. Nem változtatnék semmit a történteken. Pedig fogalmam sem volt, hogy terhes vagyok” – árulta el a boldog anyuka.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?