KÜLFÖLD

Most kaptuk: halálra késeltek egy 12 éves lányt a városközpontban

Négy tinédzsert tartóztattak le.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség megerősítette a 12 éves Ava White halálát, akit tegnap este öltek meg Liverpool belvárosában – írja a Daily Star. Úgy tudni a lánynak egy járókelő próbált segíteni, ő értesítette a mentőket is. Avát az Alder Hey Gyermekkórházba szállították, ahol végül meghalt – közölte a helyi rendőrség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció: police.hu

A közlemény szerint négy tinédzsert letartóztattak a lány meggyilkolásának gyanúja miatt. Állítólag valami miatt vita alakult ki a gyerekek között, valószínű emiatt támadtak rá Avára.

„Szomorú szívvel erősítjük meg, hogy a 12 éves lány, Ava White meghalt a tegnap esti történtek következtében Liverpool belvárosában. Négy fiatalt, egy 13 éves, két 14 éves és egy 15 éves fiút letartóztattak gyilkosság gyanújával. A rendőrök kiérkezésekor a lány már a földre rogyott, és egy arra járó gyalogos nyújtott neki elsősegélyt, ám a kórházban az ott dolgozók minden igyekezete ellenére meghalt„ – áll a közleményben.

„RIP Ava. Nem érdemelted meg ezt, remélem, a családod és a barátaid is túlélik ezt valahogy. Te voltál az egyetlen, aki mindig mosolygott és boldoggá tett minket. Egyelőre nem tűnik valósnak, hogy elmentél, de most már jobb helyen vagy” – búcsúzott a lány egyik ismerőse közösségi oldalán..

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?