KÜLFÖLD

„Nem bírom tovább” – írta a Facebookra, majd öngyilkos lett a gyönyörű időjós

A 42 éves időjós a Facebookon búcsúzott el mindenkitől, majd önkezével vetett véget életének.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Öngyilkos lett Kelly Plasker, miután egy szívszorító üzenetet posztolt a Facebook-oldalára. A 42 éves texasi időjós halála előtt így búcsúzott:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Összetörtem, nem bírom tovább”.

Plasker az utolsó bejegyzésében bevallotta, hogy a középiskolában molesztálta az egyik tanár, a gimnáziumi zenekar vezetője. Ez a „kapcsolat” 5 évig tartott és teljesen tönkretette: annyira lecsökkent az önbecsülése, hogy azt gondolta, sosem lesz senki számára elég, és nem érdemli meg a boldogságot. Tiniként még úgy gondolta, szerelmes a férfiba, aki olyan hazugságokkal kábította, hogy majd összeköltöznek, közös vállalkozást kezdenek. Aztán rájött, hogy a férfi nem csak neki mondja ugyanezeket a szép szavakat... Több iskolatársa is a tanár hálójába került, párhuzamosan több fiatal lányt is szédített.

We all loved you Kelly. ? You’ll always be in our hearts

Közzétette: Sharon Maines KCBD2020. augusztus 30., vasárnap

Az időjós bevallotta: csak sokkal később, már felnőtt fejjel jött rá, hogy ez nem szerelem, hanem szexuális visszaélés volt. Végül megköszönte mindazt, ami ahhoz kellett, hogy bevallja mindezt, amit „a saját bűnének” tartott – írta a Bors.

A kollégái értetlenül állnak Plasker halála előtt. Mint többen írták, azt hitték, jól van, hiszen vidám volt az utóbbi időben. Reménykedtek benne, hogy már felépült abból a tragédiából, hogy a fia, Thomas a 20. születésnapja előtt lett öngyilkos. Majd alig néhány hónappal később imádott édesapja is elhunyt.

Közzétette: Kelly Plasker2017. május 26., péntek

Azt nem közölték egyelőre, hogy mi okozta a KCBD csatorna időjósának halálát – írta a Daily Mail.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?