KÜLFÖLD

Nem hitt a szemének: lefotózta a fára mászó mutáns aligátort!

Az aligátorok félelmetes ragadozók. A termetesebb példányok akár az emberre is veszélyesek lehetnek. Eddig azonban aránylag biztonságban voltak tőlük a közelükben élők, mert tudták, mire kell figyelniük. Az egyik példány azonban igen szokatlan rejtekhelyet keresett magának... Ilyet még a vadászok sem láttak...
  • Szerző: Ripost

A floridai Cape Coral környékén lőtte az egyik helyi lakos ezt a fotót. Számára annyira meglepő volt a tény, hogy egy aligátor az egyik fa tetején csücsül, hogy nem tudta kihagyni. Még a Twitterére is felrakta!

Ilyet még ő sem látott, pedig a környéken aránylag sok aligátor él, de még egyik sem vette a fáradtságot, hogy felmásszon a fákra.

Vajon mi történt? Megkívánta a fán fészkelő madarak tojásait? Tovább lépett az evolúció következő fokára? Csak nehogy a többi ragadozó is kedvet kapjon ehhez az attrakcióhoz, mert rossz világ jön akkor a környéken élőkre. Már nem csak a vízpartot, meg a bokrokat kell majd figyelniük, hanem a fák lombját is, nem rejtőzik-e ott is egy éhes aligátor!

 

Forás: huffingtonpost.com

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?