KÜLFÖLD

Nyolcan vették körbe a csúszdaparkban a 17 éves fiút, csúnya vége lett

Még augusztusban történt az eset egy csúszdaparkban. A biztonsági kamerák felvételei szerint egy nyolc főből álló migránsbanda rabolt ki késsel és karddal egy tinédzsert.
címkék:
  • Szerző: WM

Egyedül volt a bécsi viziparkban az a 17 éves fiatal, akit egy pillanat alatt nyolc, németül törten beszélő férfi vett körbe. A fenyegetően fellépő támadók azonnal a lényegre tértek, és követelték a tinitől, hogy adja át nekik a nála lévő készpénzt. Amikor az áldozat ezt megtagadta, az egyik elkövető ököllel arcon ütötte a fiatalt, aki az ütés következtében el is esett. Ezt követően pedig többen rugdosni kezdték. A túlerőben lévő banda úgy ítélte meg, hogy még nem félemlítették meg eléggé a sérüléseket szenvedő áldozatot, ezért előkaptak két kést és egy kardot is, majd közölték, hogy ezekkel ölik meg, ha nem adja át az értékeit – írja az oe24.at.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezeket az embereket keresi a rendőrség.
Fotó: oe24.at

Az elkövetők a zsákmánnyal a kezükben különböző irányokba kezdtek szaladni, a 17 éves fiatal pedig a park biztonsági őrétől kérte, hogy értesítsék a rendőrséget.

Tört némettel szólították le a fiatal áldozatot.
Fotó: oe24.at

Az eset óta lassan két hónap telt el, és mivel az eddigi nyomozás nem vezetett eredményre, az ügyészség úgy döntött, hogy nyilvánossá teszik a körözési fotókat. A hatóságok azt remélik, hogy a lakosság segítségével be tudják azonosítani a tetteseket. Jóllehet, a két hónapos késlekedés miatt már nem kizárt, hogy az elkövetők nincsenek az országban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?