KÜLFÖLD

Óriási fordulat: konkrét bizonyítékot találtak Maddie feltételezett gyilkosa ellen

Lassan elérkezhet az a pillanat, amikor bíróság előtt kell felelnie Christian Bruecknernek gazságaiért.
  • Szerző: Ripost

Mint ismert Christian Bruecknert (43) gyanúsítja a német és portugál rendőrség, hogy elrabolta és megölte a három éves Madeleine McCannt, még 2007 májusában. A férfi azonban tagadja, hogy bármi köze lett volna a kislányhoz. Az év elején ráadásul olyan bűncselekmények miatt is gyanúba keveredett, mint pedofília és szexuális bántalmazás. Jelenleg kábítószer kereskedelem és nemi erőszak vádjával tartják börtönben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Mirror információi szerint a rendőrségnek nemrég konkrét bizonyítékokat sikerült szereznie vele szemben. Sőt az ügyészség abban bízik, hogy a többi bűncselekmény kapcsán is vád alá helyezhetik nemsokára.

A nyomozók jelenleg azt vizsgálják, hogy részt vett-e gyermekek bántalmazásában, és az ír idegenvezető, Hazel Behan megerőszakolásában. Az új fejleményekről egy, a nyomozáshoz közeli forrás értesítette a portált.

„A folyamatok jól haladnak és számos ígéretes tipp vezetett el a bizonyítékokhoz. Beleértve a brit nyaralok információt is, akik Praia da Luz-ban voltak, amikor Madeleine eltűnt szülei hotelszobájából” – árulta el a neve elhallgatását kérő forrás.

Fotó: AFP

„Reméljük ez áttörést jelent. Jelenleg ugyanis nincs elég indokunk megvádolni Madeleine megölése és elrablása miatt, de a többi ügyben szikla szilárd bizonyítékaink vannak ellen” - tett hozzá.

És ezeket olvastad már?