KÜLFÖLD

Orvosai közölték a kómából ébredt nővel, hogy terhes

A fiatal nő, Gemma Holmes súlyos autóbalesetet szenvedett, majd kómába esett.
  • Szerző: Ripost

A 33 éves Gemma Holmes csak négy hetes terhes volt, amikor munkába indult. Az út során súlyos autóbalesetet szenvedett és kómába esett. Az orvosok nem sok esélyt adtak a számára, így felkészítették szüleit a legrosszabbra. Ráadásul azt is közölték velük, hogy felnőtt gyermekük babát vár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gemma szörnyű sérüléseket szenvedett, beleértve egy háttörést és elvesztette minden emlékét az előző három évről, beleértve a születendő gyermeke apjának személyazonosságát is. Így amikor Gemma hosszú hónapok után felébredt és közölték vele, hogy 11 hetes terhes, nagyon meglepődött.

A nő minden esélyre rácáfolva megszülte kisfiút, aki immár hét éves. Rueben akkor és most is jó egészségnek örvend – írja a Mirror.

Azt mondták neki, hogy nem fog tudni többet lábraállni, de kitartó volt és erejének köszönhetően képes volt újra megtanulni járni.

„Arra ébredtem, hogy közölték velem, nagyon rossz balesetet szenvedtem, agykárosodásom lett, kilyukadt a tüdőm és túl sok csontom tört el. Nem sokon múlt az életem, most pedig terhes vagyok. Fogalmam sem volt, hogy történt mindez” – emlékezett vissza Gemma.

„Azt is hozzátették, egy hetem van eldönteni, akarom-e a gyereket. Nem volt kérdés, természetesen meg akartam tartani. Izgatott voltam. Alig vártam, hogy találkozzak vele” – tette hozzá.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?