KÜLFÖLD

„Ott feküdt a saját vérében” – a 9 éves kisfiú édesapja karjai között vesztette életét

A gyermek éppen egy kislánynak akart tetszeni, amikor a szekrénysor rádőlt. Pillanatok alatt életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

A kilencéves Leo Lafiti azonnal szörnyethalt, miután ráborultak a hatméter magas faszekrények, amire felmászott az uszoda öltözőjében. Vizsgálat indult az ügyben. A kisfiú szülei teljesen megtörtek, miután „a göndör hajú angyalka„ életét vesztette. A gyermeket a Great Baddow középiskola uszodájában érte a baleset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kisfiunk halálát meg lehetett volna előzni. Ezt nagyon nehéz elfogadni” – nyilatkozta megtörten az édesanya. Egy vizsgálat pedig be is bizonyította gyanúját, ugyanis nem voltak megfelelően rögzítve a szekrények, ami hozzájárult a kis Leo halálához. Az intézmény öt évvel ezelőtt cserélte a padlózatot az öltözőkbe, ami után nem rögzítették vissza a magas és nehéz szekrényeket. A kisfiú éppen barátnőjével szórakozott és neki szerettet volna imponálni azzal, hogy a szekrényre felmászik. A mutatvány azonban rosszul sült és az egész sor rádőlt -írja a Metropol.

„We’d never imagined something like this could happen in a school. It’s your worst nightmare.” ???

Közzétette: Daily Star2020. október 26., hétfő

„Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyesmi történhet egy iskolában. Ez a legrosszabb rémálmunk. Úgy gondoltuk, hogy meg tudjuk védeni őt a veszélytől.” – tette hozzá az anyuka.

A 39 éves édesapa könnyeivel küszködve emlékezett vissza a rémisztő balesetre.

„Hangos durranást hallottam az öltözőből, ahol megtaláltuk Leot. Az összes jelenlévő apuka segített a szekrények eltolásában. Nagyon nehezek voltak. Leo ott feküdt a saját vérében, vér jött az orrából és a füléből. Felvettem. Semmi nem volt a szemében. Semmi. Néhány másodpercig tartottam, de a többiek elhúztak tőle és megpróbálták újraéleszteni.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?