KÜLFÖLD

Pisztolyos kivégzés Drezda közepén! Nagyon durva játék

A 18 éves szíriai és a 14 éves afgán frászt hozott mindenkire, aki látta a jelenetet az interneten. A környéken lakók pedig aggódnak és nem tudják, mitévők legyenek.
  • Szerző: SZM

Drezda városában a tavalyi év végén 63.000 migrációs hátterű ember élt, ami azt jelenti hogy a város lakóinak 11 százaléka már nem őshonos német. A napokban pedig felkerült a Facebookra két olyan hátborzongató felvétel, amely a drezdai Johannstadtban készült, fényes nappal. Alighanem az egyik közelben élő a saját lakásának
ablakából készítette a képeket.

Ezek a képek az Iszlám Állam kivégzéseire emlékeztetik az embereket – írta a Wochenblick.

A helyi rendőrség nyomozásba kezdett, majd közleményben tudatta, hogy

a jobboldali képen egy 18 éves szíriai bevándorló fiú látható pisztolynak látszó tárggyal a kezében, a térdelő “áldozata” pedig egy 14 éves afgán fiatal.

Megnyugtatták a lakosságot, hogy a tinédzserek csak egy “kivégzéses játékot” játszottak, a pisztoly csak egy fegyver utánzata volt. Az unatkozó fiatalokat arra figyelmeztették, hogy ne tegyenek ilyet, mert az rémületet kelt a lakosokban.

A Tag24-nek valaki azt mondta, hogy már alig mer kimenni a lakásából, valaki más arról panaszkodott, hogy nagyon megváltoztak a dolgok az utóbbi időben. Egy fiatal szerint pedig sokszor maguk a bevándorló suhancok készítenek hasonló képeket és teszik fel azokat a
közösségi oldalakra.

Megszólalt a szászországi AfD parlamenti frakcióvezetője is, aki szerint lakhelyelhagyási tilalmat kellene bevezetni a migránsokra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?