KÜLFÖLD

„Segíts rajtam!” – Apja karjai között halt meg a fiú, miután rátámadtak

Három férfi vesztette életét a támadásban.
  • Szerző: Ripost

Brandon Rollins haldokolva hívta fel édesapját, hogy segítsen rajta, miután megverték és meglőtték egy halászaton Floridában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Damion Tillman (23), Kevin Springfield (30) és Brandon Rollins (27) együtt mentek kirándulni egy horgásztóhoz péntek este, amikor rájuk támadtak. A mészárlás során mindhárom fiatal férfi meghalt. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Brandon már alig élt, amikor sikerült segítségül hívnia saját édesapját. Két barátja addigra már holtan feküdt mellette.

Az édesapja, Cyril később elmondta, hogy este 10 óra magasságában csörgött a telefonja, nagyon zavaros és szaggatott volt a hívás, de annyit kihallott fia fájdalmas nyögései közül: „gyere, segíts rajtam.”

„Amikor odaértem a helyszínre, a fiamat kerestem. Nagyon durva látvány volt. Végül sikerült rábukkannom, de sokkos állapotban volt, így nem tudta elmondani, hogy mi történt” – kezdte az apja a Mirrornak.

„Még nem tudjuk, miért történt a gyilkosság” – nyilatkozta Grady Judd, a Polk megyei seriff, aki hozzátette, a rablást, mint motivációt, kizárták.

„Ez egy szörnyű tragédia. Életem során sok gyilkossági helyszínen jártam és ez a legrosszabbak közé tartozik” – tette hozzá a seriff.

Végül a brutális mészárlást Brandon sem élte túl, aki apja karjai között akkor vesztette életét, amikor a rendőrség és a mentősök a helyszínre érkeztek.

A férfiak gyakran jártak ahhoz a tóhoz éjszakai horgászatra.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?