KÜLFÖLD

Szörnyű gyilkosság: feldarabolta barátját Miklós

A 62 éves Miklós azt hitte, barátja földönkívüli, ezért lefejezte és feldarabolta.
  • Szerző: Ripost

Feldarabolta és lefejezte idős kertszomszédját a 62 éves M. Miklós Szatmárnémetiben. Indoka mindössze annyi volt, hogy részegen azt hitte, hogy a 84 éves bácsi egy földönkívüli.

A két férfi ismerte egymást, jó barátságban voltak, évek óta éltek egymás mellett kertszomszédként a Szatmárnémetihez közel eső kis településen, Avasújvároshegyen - írta a Maszol.ro.

A nyugdíjas, nagybányai szomszédnak ugyan csak egy kis borospincéje volt a telken, de azt gyakran látogatta, az ilyen alkalmakkor pedig sokszor iszogattak együtt M. Miklóssal. Így volt ez most is, vidáman beszélgettek és boroztak, mikor vitatkozni kezdtek. A vita egy pontján Miklós kést ragadott, ugyanis szent meggyőződése volt, hogy idős szomszédja egy földönkívüli lény. A férfi ezután szinte horrorba illő jelenetet rendezett: a késsel agyonszúrta, majd baltát fogott, és előbb a fejét vágta le a nyugdíjasnak, majd apró darabokra szaggatta, hogy könnyebben el tudja tüntetni a holttestet.

Azonban később kijózanodott, és ráébredt, mit is tett valójában, így végül mégsem ásta el a darabokat, hanem maga hívta fel a rendőrséget, és jelentette a gyilkosságot. A helyszínen megvárta a rendőröket, akik azonnal őrizetbe vették a férfit, aki az ügyészség szerint mindent bevallott, napokon belül pedig előzetes letartóztatásba kerül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?