KÜLFÖLD

Szörnyű: meggyilkolták a 16 éves lányt, mert azt hitték, teherbe esett

Az idősebb férfi aggódni kezdett kapcsolatuk alakulása miatt. Végül hátba lőtte egy mezőn a fiatal lányt.
  • Szerző: Ripost

Floridában három személyt tartóztattak le egy 16 éves lány meggyilkolása miatt. Amber Woods (16) holttestére még 2006-ban találtak rá egy taxisofőr, majd értesítette a rendőrség munkatársait. A fiatal szülei addigra már bejelentették az eltűnését, elmondásuk szerint hat órával korábban látták utoljára, amikor elhagyta otthonát.

A három gyanúsított közül ketten féltestvérek. Ralph Wiliams (36) és Tyjuan Williams (32) voltak a gyilkosság kitervelői. Jamaine Brownt mint tettestárs került a hatóság gyanújába.

A nyomozás során kiderült, hogy Ralph randevúzott a kiskorú lánnyal, aki meg akarta szakítani a kapcsolatukat. A férfi azt gyanította, hogy Amber teherbe eshetett és ezért eltervezte a megölését. Egy mezőre csábították, ahol hideg vérrel hátba lőtték. Később a boncolás kiderítette, hogy a tinédzser lány nem volt állapotos – írja a CrimeOnline.

Korábban nem volt a testvérpár ellen elegendő bizonyítéka a nyomozóknak, majdcsak 2019-ben lett, amikor is újra nyitották az ügyet. Egy mobiltelefon-nyomkövető szoftver segítségével kiderítették, hogy hazudtak az alibijükről. A bíróságon elítélték a gyanúsítottakat, akik így jó hosszú időre rács mögé kerültek.

És ezeket olvastad már?