KÜLFÖLD

Terhes nőt erőszakolt az állítólagos kiskorú, a fogorvos lebuktatta

Egy családja körében alvó nőre is rátámadt a késes migráns, aki úgy gondolta, a nők kötelessége, hogy kielégítsék szexuális igényeit.
  • Szerző: KF

Életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki a leedsi bíróság a húszas éveiben járó afgán migránsra, Aryan Rashidire, aki egy terhes nőt megerőszakolt, és egy alvó anyukát is meg akart. A férfi illegálisan érkezett az Egyesült Királyságba, egy kamionra szökött fel még 2016 tavaszán, majd nem sokat tétlenkedett, brit nőkre támadt rá.

 

Előbb 2016 júniusában mászott be egy létra segítségével egy házba Bradfordban, ahol az ágyban a férj és a feleség aludt, mellettük a bölcsőben pedig kisbabájuk. A nő arra ébredt, hogy valaki húzza le róla a pizsamanadrágot, majd meglátta az ágy végében Rashidit. A kétgyerekes anya attól tartott, hogy a férfinél fegyver van, ezért nem mert sikítani, de sikerült felébresztenie a férjét – a migráns ijedtében a cipőjét és ujjlenyomatait hátrahagyva menekült el.

Egészen októberig sikerült megúsznia a letartóztatást, akkor azonban Wakefieldben nem bírt ellenállni egy nyitott ablaknak, és késével arra kényszerített egy terhes nőt, hogy szexeljen vele. Az erőszak közben azt kiabálta a nőnek, hogy kötelessége a kedvére tennie. 24 órán belül azonban elfogták a rendőrök.

Rashidi azonban ekkor azt közölte, hogy nem büntethetik meg, hiszen még csak 15-16 éves – azt állította, nem ismeri a pontos születési dátumát. A rendőrök azonban már ránézésre is jóval idősebbnek találták a migránst, a fogorvosi vizsgálat pedig 20-22 évre tette a korát. Végül beismerte, hogy már elmúlt 18 éves.

Ügyvédje szerint Rashidi borzalmas traumákat élt át Afganisztánban, és a büntetés enyhítéséért fellebbezett. A migráns áldozatai azonban olyan súlyos lelki sérüléseket szenvedtek el a támadásai során, hogy kénytelenek voltak elköltözni, és azóta is gyakran pánikrohamok gyötrik őket.

És ezeket olvastad már?