KÜLFÖLD

„Angyalszárnyakat növesztett” – 24. születésnapja előtt elhunyt a csodálatos, aranyszívű lány

A mai napig nem találni magyarázatot, hogy pontosan mi történhetett a fiatallal. Édesapját maga alá temeti a gyász.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan borzalmakon kellett átmennie egy Magalufban élő édesapának, aki ideje korán vesztette el gyönyörű kislányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Danielle Finlay Brookest tavaly május 19-én találták holtan a mallorcai Punta Ballenában lévő lakásában. Mindezt pár nappal 24. születésnapja előtt. Danielle, akit mindenki csak Daninak hívott, öngyilkosságot követett el.

Fotó: pixabay.com

Édesapja azóta sem képes elfogadni a történteket. Michael Finlay Brookes most egy évvel kislánya halála után megható szavakkal emlékezett meg róla.

„Mit is mondhatnék Daniról? Sokan mondják, hogy nem tudod mid van, amíg el nem veszíted és ez fájóan igaz. Dani volt az én acélgerendám, akkor született, amikor még csak 23 éves voltam. Gyönyörű fiatal hölgy lett belőle, és okos volt. Dani az a fajta ember volt, aki bármit megtett volna a szeretteiért” – emlékezett meg róla a gyászoló édesapa.

Apa és lánya nagyon közel álltak egymáshoz. Minden héten együtt jártak karaokézni, még „his and hers” feliratú feles poharaik is voltak. Michael a sajátját mind a mai napig magánál őrzi, míg Danielle-ét a koporsójába helyezte.

„Dani volt az első ember a telefonban, aki azt mondta, hogy „készülj fel, megyek érted”. Ő volt a buli élete és lelke. Gyönyörű volt kívül-belül. Tudom, hogy minden apa ezt mondja, de ő tényleg az volt. Egy csodálatos lány aranyszívvel. Nagyon hiányzik, tényleg nagyon. Szívszorító. Tényleg úgy érzem, hogy elvesztettem a legjobb társamat” – tette hozzá.

Az a mai napig nem derült ki, miért követhetett el a fiatal öngyilkosságot. Danit a Crewe-i krematórium mögött temették el, és a sírkövén ez áll: „Szeretett lány, nővér, unoka és unokahúga, aki angyalszárnyakat növesztett”.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?