KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: a család pitbullja széttépte az 1 éves kislányt

Nagyon jól kijöttek egymással, de aztán evés közben zavarta meg a gyermek a négylábút. A mentősök kórházba szállították durva fejsérülésével.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be az amerikai Illinoisból. Egy kislány éppen csak betöltötte az egyéves korát, amikor a család pitbullja rátámadt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csütörtök késő este a pitbull és patterdale terrier keverék azután támadt rá A'myrikal Hullra, hogy az etetés közben túl közel merészkedett a tálkájához. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szülők miért hagyták, hogy a kislány megzavarja a négylábút evés közben.

család pitbullja tépte szét a kislányt

Az egyéves kislányt a fején harapta meg a megvadult vadállat
Fotó: Twitter videó

A rendőrségi kihallgatás során a családtagok azt nyilatkozták, hogy korábban még sosem volt erőszakos az eb az emberekkel és állatokkal szemben.

„Soha nem csinált még hasonlót sem. Mikor megláttam A'myrikal összezúzott arcát sokkot kaptam. Megölte a lelkem. A kutya olyan volt a számára, mint a legjobb barátja” – árulta el az összetört nagymama.

A kisgyermekről a megvadult állatot két bátyja szedte le, miután durván beleharapott a fejébe. A mentősök kórházba szállították, ahol nem sokkal később halottnak nyilvánították. A kislány éppen csak most tanult járni, családtagjait nagyon megrázta a szerencsétlenség.

„A'myrikal nagyon boldog baba volt. Gyönyörű nagy szemei voltak és a mosolyával bearanyozta a napunkat” – tette hozzá az egyik gyászoló családtag.

A kutyát a rendőrség elvitte a családtól, megfigyelés alatt tartják. A Springfieldi Rendőrség még vizsgálja az esetet, de egyelőre nem emeltek vádat – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?