KÜLFÖLD

Szívszorító: esküvője előtt halt meg a halálos beteg édesanya

A mesebeli esküvő helyett most a temetésre készülhet a férfi.
  • Szerző: Ripost

A 29 éves brit Gemma McGowan június 11-én ment volna feleségül leendő férjéhez, ám a sors közbeszólt. A mesebeli esküvő helyett most a temetésre készülhet a férfi, ugyanis menyasszonya néhány nappal az esküvő előtt halt meg. Eközben félárván maradt gyermekükre is vigyáznia kell, ő tartja most benne a lelket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A fiatal nőnél nagyon ritka betegséget, orrüreg rákot diagnosztizáltak még tavaly májusban. Az orvosok csak néhány hónapot adtak neki az összes műtét és kezelés ellenére. Az anyának még az egyik szemét is kioperálták, de ez sem menthette meg az életét. Gemma ezért úgy döntött, hogy pénzt fog gyűjteni, hogy hozzámehessen élete szerelméhez. Mindent megszerveztek, még az időpontot is előrébb hozták állapota miatt, ám az esküvő napját már nem élhette meg.

„Hihetetlen erővel és bátorsággal küzdött. Ennek ellenére rettenetesen nehéz volt végignézni, hogy átéli mindezt. Nem tudom, hogy tudott nap mint nap harcosként felkelni, de végig erős maradt, amiért nagyon büszkék vagyunk rá„ - mondta Gemma édesanyja, Lorraine McGowan a Daily Starnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?