KÜLFÖLD

Véres pelenkában fotózta pár hónapos kislányát az apa: borzalom, mit kellett kiállnia a kicsinek

A három hónapos kislány több sérülést is szerzett.
  • Szerző: Ripost

A lubbocki rendőrség letartóztatta egy alig három hónapos csecsemő szüleit, miután kiderült, hogy brutálisan bántalmazták őt.

A kislány koraszülöttként jött a világra április 1-jén, ezért csupán júliusban engedték haza a kórházból. Július 20-án azonban anyja visszavitte őt a gyermekklinikára, mivel a kislány lába feldagadt. A vizsgálatok során az orvosok nemcsak a mostani sérülést, de egy korábbit is felfedeztek, ami nem lett megfelelően ellátva, így maradandóvá vált.

Fotó: police

Kiderült az is, hogy a csecsemő 250 grammot fogyott, amióta hazaengedték a kórházból, vagyis mindössze két hét alatt. Ezen felül koszos és mosdatlan volt, testét pedig számos zúzódásból származó folt éktelenítette.

A kislány 25 éves anyja, Alexzandria Sellers nem tudott magyarázatot adni gyermeke sérüléseire. Az apa, a 29 éves Oscar Gonzales szerint a csecsemő akkor sérülhetett meg, amikor törökülésbe ültette őt a kiságyban, vagy amikor az autóba betették és megütötte a lábát. Hozzátette, hogy Sellers arra akarta őt rávenni, hogy hazudjon a rendőrségnek a történtekről.

Néhány nappal később az anya – aki még ekkor is azt állította, nem tudja, hogyan sérült meg kislánya – azzal hívta fel a rendőrséget, hogy Gonzales hátrakötözte a csecsemő kezeit és úgy készített róla fotókat.

A rendőrség ekkor kivonult a házhoz és letartóztatta a férfit gyermekbántalmazás alapos gyanújával, mivel a mobiltelefonján bizonyító erejű fotókat találtak.

Volt olyan kép, amelyen a három hónapos kislány véres, mocskos pelenkában volt látható.

Ezek a képek azt is bizonyították, hogy mindkét szülő szintetikus marihuánát fogyasztott a gyermek mellett, illetve, hogy Sellers ugyanúgy részt vett a kislány kínzásában, így az ő csuklóján is kattant a bilincs.

A megkínzott kislány állami gondozásba került, kegyetlen szülei pedig előzetes letartóztatásban várják tárgyalásukat.

(Via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?