Létrehozva: 2021.07.27.

Milyen Xbox kiegészítőt célszerű vásárolni? (X)

Az Xbox konzolokkal való együttműködés mellett az új vezérlő rendelkezik Bluetooth támogatással is, így könnyedén csatlakoztathatjuk Androidos telefonhoz, iPhone-hoz vagy PC-hez. Ha asztali számítógépünkön nincs Bluetooth, akkor használhatjuk a Windows 10-hez készült Xbox vezeték nélküli adaptert. Mindezek mellett a konzolokhoz fejhallgatót, merevlemezt, kontrollert, illetve kormányt vásárolhatunk. Néhány hasznos kelléket mutatunk be alábbi összeállításunkban, hogy segítséget nyújtsunk a megvásárolni kívánt eszközhöz.

Microsoft Xbox vezeték nélküli fülhallgató

Ez egy kényelmes, intuitív kialakítású fülhallgató, amely megéri az árát, amennyiben van belőle raktáron az online shopokban. Amellett, hogy jól működik az Xbox konzolokkal, Bluetooth-on keresztül egyidejűleg képes csatlakozni egy másik készülékhez, így játék közben nem kell lemaradnunk a fontos hívásról sem. Ez a headset tartalmaz még kifejezetten a fülünkre illeszkedő párnázott hangszórókat, azonban az ajánlott hangerőbeállításokat vegyük komolyan a halláskárosodás elkerülése érdekében.

Külső merevlemez csatlakoztatása a konzol USB portjához

A régebbi játékok lassabb, de jóval olcsóbb tárolásra való átvitele praktikus módja annak, hogy minden játékunkat hozzáférhetővé tegyük anélkül, hogy az amúgy is korlátozott SSD-helyet foglalnánk el. Érdemes azonban felhívni a figyelmet arra, hogy bármely külső USB-meghajtó töltése lényegesen lassabb, mint amit az X sorozatú és az S sorozatú SSD-k képesek kezelni.

A 4 TB-os külső winchester (25 és 30 ezer forint közötti áron kapható) ideális régebbi és népszerű játékok tárolására, ha azt tervezzük, hogy az Xbox Series X / S berendezésen futtassuk le őket. Természetesen arra szintén van lehetőség, hogy további tárhelyet vásároljunk felhő alapon a már meglévő konzolon, viszont ez már többletköltséggel jár.

Forrás: Pixabay

Vezeték nélküli kontroller Xbox-hoz, módosítható gombkiosztással

Ez a kiegészítő nem hiányozhat akkor, ha a legjobb játékélményt szeretnénk. Az online boltokban jellemzően 20 és 25 ezer forint közötti áron tudunk böngészni. A termék a komfort fokozása céljából, vékony kivitelű és textúrázott markolatot biztosít. A gombkiosztása különleges. Mindezek mellett a Bluetooth technológiának köszönhetően a kedvenc játékainkkal játszhatunk a Windows 10-es számítógépen és a táblagépen.

Vezessünk úgy, mint a Forma1-es pilóták!

A Logitech Driving Force G920 Kormány PC-s és Xbox One-hoz kompatibilis készülék segítségével beléphetünk az autóversenyzés világába. Az állítható gázpedálokat tartalmazó eszköz nagyon élethű, igaz ennek megvan az ára. Hozzávetőlegesen 86 ezer forintot kell kipengetnünk mindezért, a Thurstmaster Ferrari kormánya jóval olcsóbb, de kevesebbet tud.

A kormány a gyártó Gaming szoftverének a segítségével egyes PC-s játékokra is használható. A rendszere Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 operációs platformon futtatható.

Xbox ONE Wireless Controller Adapter – hogy egyetlen eszköz sem maradjon ki a játékból!

Az Xbox One Wireless Adapterrel megtapasztalhatjuk a játék igazi impulzusát a Windows 10 számítógépen, notebookon vagy táblagépen. Az adapter nem párosítható az Xbox 360 vezérlőkkel. A termék USB 2.0, vagy USB 3.0 kapcsolódást igényel.

Az első alkalmazása előtt frissíteni vagy futtatni kell a beépített firmwarjét, ezért elengedhetetlen az online összeköttetés. Ez a nagyszerű szerkezet 9 és 16 ezer forintos áron vásárolható meg az online üzletekben.

A választás A felsorolt kiegészítők mindegyikével egyedülálló Xbox játékélményben lehet részünk. Vásárlásnál mindig nézzük meg az adott termékre vonatkozó leírást, nehogy később kellemetlen meglepetések érjenek. Egyes online oldalak, mint például az emag.hu többféle kedvezményt is biztosítanak adott napon, vagy egy akció keretében, így a meghirdetett árnál sokkal olcsóbban szerezhetjük be a konzolunkhoz leginkább szükséges kelléket.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Migrén miatt fordult orvoshoz egy férfi, vérfagyasztó dolgot találtak a fejében

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

mandiner.hu

Csak Szlovákia maradt Magyarország mellett – fontos szövetséges fordított hátat

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)

PR

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal