Létrehozva: 2016.05.23.

Megrázó részletek: Ezért ugrott a halálba lányával az öngyilkos anya!

Néhány éve még a világ legboldogabb asszonya volt a gyermekápolóként dolgozó Edina, aki szombaton egy széket húzott ablaka elé, majd másfél éves gyermekét átölelve kiugrott a 16. emeletrõl...

A döbbenetes tragédia mélyen megrázta a XV. kerületi panelház lakóit. Mindenki szerette a 35 éves Edinát, a környékbeliek azt mondják, semmilyen előjele nem volt a szörnyű szombati öngyilkosságnak. A fiatal anyukát utoljára a játszótéren látták másfél éves kislányával, később pedig már mindketten holtan feküdtek az aszfalton...

Mára kiderült, szerelmi dráma húzódik a borzalmas öngyilkosság mögött. A Pethő Intézetben dolgozó nőt megcsalta, majd elhagyta az a férfi, akit mindennél jobban szeretett, és akivel közösen nevelték tündéri kislányukat.

"Norbi félrelépett, és otthagyta a családot. Mindenkit meglepett, hiszen addig azt hittük, hogy ők a legboldogabb, legharmonikusabb család"

- mesélte a magára maradt asszony egyik ismerőse a Borsnak. Hozzátette, Edina teljesen megváltozott a szakítás után. Képtelen volt feldolgozni, hogy összetörték a szívét.

"Edina a szakítást követően már nem volt a régi. Nem csoda, gyermekén és Norbin kívül egy élő rokona sincs, egyedül állt a világban. Dominika volt ezután az élete egyetlen értelme. Biztos vagyok benne, hogy aznap történhetett valami súlyos dolog."

Edina korábban a Facebookon adott hangot fájdalmának. Indulatos bejegyzésekben osztotta ki volt párját, akit el is tiltott a lányától.

"Állítólag a 16 hónapos kislányod is szeretted, az életed volt, mégis kikészítetted egy hónapja, elutasít, azt sem kérded, mi van vele, hogy van. Gratulálok „apuka”!"

- írta csalódottan.

Minden jel arra utal, hogy a kamionsofőrként dolgozó Norbi teljesen tönkretette a családot. A lakók most ennek ellenére felvették vele a kapcsolatot. Arra kérték, segítsen eltemetni volt szerelmét és kislányát, akiket nemrég magukra hagyott...

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

mandiner.hu

Táppénz: könnyen kiderülhet a csalás, ha gyanút fog a munkáltató

origo.hu

Kiderült, együtt van-e még Krausz Gábor és Mikes Anna

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-