Létrehozva: 2022.07.11.

A legmenőbb nyári trendek 2022-ben (x)

A jó idő beköszöntével mindenki elkezdi átnézni és szükség esetén felfrissíteni a ruhatárát. Szinte minden nő gardróbjában ott lapulnak azok az örök klasszikusok, amelyeket bármikor, bármilyen alkalomra felvehetnek, függetlenül az éppen uralkodó divatirányzatoktól. De nézzük is meg, mire számíthatunk idén nyáron, és milyen darabokkal lehetetlen mellélőni.

Szerző Ripost

Először is, van egy jó hírünk azoknak, akik szívesen vásárolnak használt ruhát: idén visszatérnek ugyanis a 2000-es évek látványos trendjei, így a second hand shopping talán még soha nem volt annyira aktuális, mint most. 

A legmenőbb nyári trendek 2022-ben

Az idei trendeket emellett az intenzív színkombinációk jellemzik. A Pantone Institute már meghirdette a 2022-es év színét, ami nem más, mint a lila. Ha neked is vannak a ruhatáradban lila vagy kék darabjaid, itt az idő, hogy elővedd őket. Amennyiben még hiányoznak ezek, ne aggódj, a remixshop.com weboldalon ugyanis rengeteg ilyet találhatsz. A másik trendi szín idén nyáron egyértelműen a narancssárga lesz, amelyek már a Dior és Stella McCartney kifutóin is domináltak. Persze ne feledkezzünk meg az igazi klasszikusról, az aranyról sem, mely még kiemeltebb szerepet kap idén, és nem csak az estélyi ruhákra fog korlátozódni. Ha igazán bevállalós vagy, egy aranyszínű farmertől sem fogsz megriadni. Az arany mellett a másik örök klasszikus, a fehér szintén gyakran látott szín lesz az idei kollekciókban. Egy fehér ruha, nadrág vagy kosztüm remek alapja lehet az outfitednek.

Fotó: remixshop.com

 

A legmenőbb anyagok idén nyáron

 

Stílusod és megjelenésed persze nemcsak a választott színtől, hanem az anyagtól is nagy mértékben függ. Ahogy említettük, idén elsősorban a 2000-es évek trendjei lesznek a meghatározóak, így a fényes, csillogó textilek idén is kitűnő választás. Egy csillogó textilből készült blúzban és ingben garantáltan megfordulnak utánad. Sokan pedig valamilyen áttetsző szoknyát fognak választani, melyekhez egy motoros- vagy rövidnadrág is remekül passzol. A fényes anyagok mellett a szövet sem ment ki a divatból. A plüsst, a szőrmét és a bolyhos anyagokat eddig is sokan kedvelték, és idén is velünk lesznek egész nyáron. Reggeltől estig hordhatod ezeket, arról nem is beszélve, hogy milyen nagy örömet szerez ezen ruhadarabok viselése. Ha a szőrmék annyira nem passzolnak a stílusodhoz, válassz inkább valamilyen horgolt anyagot. A kézimunka ugyanis újra divatba jött, tehát idén megint sok kötött felsővel és hagyományosabb darabbal fogunk találkozni az utcán. A kézzel készült felsőket akár egy virágos ruha fölé is felveheted, de ha elég merész vagy, akár csak magában is viselhetsz egy ilyet.

 

Divatos ruhák és kiegészítők a remixshop webáruházban

 

A színek és az anyagok mellett az is fontos, hogy stílusos fazonú darabokat válasszunk. A ballonkabát például remek választásnak bizonyulhat idén nyáron. Ez az egyik leginkább időtálló darab, mely idén reneszánszát éli. Ami a szabást illeti, választhatsz testhez simuló vagy akár bővebb fazonú ballonkabátot is, de az ingruhákkal is nehéz lesz mellélőni. Az öltönyök és a kosztümök szintén visszatérnek a ruhatárakba. Szerencsére ez is egy olyan klasszikus darab, amelyet használtan is megvehetünk, akár a remixshop webáruházban is. Az elegánsabb darabok mellett a retró pulóverek lehetnek az első számú választás azoknak, akik a kényelmet részesítik előnyben. Egy pasztellszínű pulóver idén tavasszal vagy nyáron is jó döntés lehet. 2022 nyarán visszatérnek a 80-as, 90-es években divatossá vált rövid topok és felsők. Ezek a darabok inkább azoknak valók, akik nem félnek egy kicsit többet megmutatni a testükből. Jól passzolnak hozzájuk a kardigánok, a kabátok és a farmerdzsekik is. Ha már a merészebb fazonoknál tartunk, idén nyáron a miniszoknya is rendkívül divatos lesz, mégpedig ennek a mikromini-változata. Ez a darab közvetlenül a fenék alatt végződik, így érdemes egy ilyet felvenni, ha megvillantanád a lábad. Van még egy ruhadarab, amely időről időre visszatér a kedvencek közé, és ez nem más, mint a mellény. Idén a testhez simuló öltönymellényt ajánljuk azoknak, akik követnék a legújabb divatirányzatokat. Ahogy láthatod, idén a korábbi trendek fognak megújulni és új életet kapni, így ez a szezon ideális lesz a használtruha-vásárlók számára! Ráadásul így amellett, hogy olcsóbban vásárolhatsz divatos darabokat, még a környezetet is véded. Nézz körül a remixshop.com webáruházban, és csapj le a legdivatosabb ruhákra, mielőtt mások megvennék előled őket!

(x)

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

magyarnemzet.hu

Elmarad Ronnie O’Sullivan és Judd Trump álomelődöntője

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

magyarnemzet.hu

Orosz–ukrán háború: Moszkva ütemet vált az ukrán fronton

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Újra divat a szoknya. Te melyikben perdülnél táncra?

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal